De Tussenstand: Daten, Liefde en Seks

tussenstand

Een klein poosje geleden schreef ik dat ik nog geen jaar aan het bloggen ben, maar ik werd er door mijn hosting provider fijntjes aan herinnerd dat dat wel degelijk het geval is. Uiteraard date ik al langer dan een jaar en hoop ik er, rather sooner than later, toch ook ooit weer eens mee op te houden. Voorlopig lijkt het er niet op in elk geval.

Tijdens zo’n periode denk je veel na. Waarom lukt het niet? Zijn er nog normale mannen? Wat is er mis met me? Nu weet ik het antwoord op die vragen wel (zie dit gesprek) en weet ik dat er normale mannen zijn. Met ups en downs geniet ik toch ook enorm van het hele daten, ook al maak je een hoop gekke dingen mee. Nog steeds zijn vrienden met enige regelmaat jaloers, maar er zit ook een andere kant aan.

Een jaar en veel dates verder dus. Heb ik de liefde gevonden? Nee. Heb ik op een bepaald moment gedacht of gehoopt van wel? Ook niet. Seks? Als single heb ik niks te klagen, zoals wel bekend is onderhand.

Een kleine tussenstand:
De raarste date die ik had was de bank date
De spannendste date was die met de naamloze man, en de leukste die met de Amsterdammer, de uitkomst even vergetende.
De slechtste seks had ik met mijn zomerdate, die wat technische problemen had.
De bezoekersaantallen schoten door het plafond door de blog over mannen die niet kunnen neuken, en de meeste berichten kreeg ik over de date met de man die dit blog las.

Het blijft toch machtig interessant te lezen over andermans date- en seksleven, en wellicht een beetje extra omdat het van een vrouw komt. Het blijkt nogal een eye-opener zijn, vrouwen die van seks houden. Uiteraard komt daar een hoop commentaar op, ook negatief, maar hee. Totdat ik ermee op kan houden doe ik m’n best.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *