Trends in Seks

trend seks

Ik wilde dit stukje eigenlijk ‘Anale Seks’ noemen, maar omdat dat op moment van live gaan (‘s ochtends vroeg) wellicht een beetje te veel van het goede op de nuchtere maag is, noem ik het maar even een trend. Is misschien ook wel een beetje zo. Het gaat echter wel over de achteringang, maar het wordt een kort stukje, want ik wil gewoon even spuien.

Vorige week las ik het zoveelste blog waarin geschreven werd dat ‘wij vrouwen’ niets moeten hebben van al die mannen die anale seks willen. Er zou niets aan zijn voor vrouwen, onplezierig, ingang/uitgang, je kent het wel. En hoewel ik mij niet identificeer met ‘wij vrouwen’, word ik er wel een beetje moe van.

Voor al het onderstaande ga ik er hierbij voor het gemak overigens even vanuit dat we lieve partners hebben, dit in overleg gaat en geen verrassings-move van een of andere one night hufter is.

Punt is namelijk: er zijn legio vrouwen die wél van anale seks genieten. Sterker nog, er zijn vrouwen die ervan kunnen klaarkomen en voor wie het een onderdeel is van hun seksleven. En laten we ophouden met zeiken daarover. Vind je het niks, doe je het niet. Zo simpel kan het zijn. Maar laten we vrouwen die het wel fijn vinden niet degraderen tot ‘ieuw’, een slet of vies.
Vrouwen die hun seksleven in eigen hand durven nemen, met alles wat daarbij hoort, zijn powervrouwen.

Ons seksleven is van ons, van niemand anders, wat we ermee doen moeten we zelf weten. En wat al helemaal niet nodig is zijn vrouwen die elkaar afvallen en veroordelen. Er is maar 1 ding erger dan slutshaming door een man; slutshaming door een vrouw.

Oh, en een totaal zijspoor, maar als ik nog even een trend mag benoemen: mannen die zichzelf opeens profileren als Mr Grey, please.

You may also like

5 reacties

 1. Ja echt heerlijk! Je hebt helemaal gelijk! Iedereen moet gewoon zijn ding kunnen doen Zonder gezeik en of slutshaming. Love your way of mind babe!

 2. Ha, ja, heb je weer eens een punt. Grappig dat je wel vaker zogenaamde taboe’s aan de orde stelt.
  Sowieso slutshaming vind ik iets waar mensen over na moeten denken vóórdat er zoiets wordt uitgesproken…zou het niet een spiegel kunnen zijn waar ze anderen van”betichten”?

   1. Mja, ik zelf denk het maskeren van zichzelf, de “de rest”te laten weten dat jij niet bij die groep hoort.
    Die zogenaamd “veroordeeld wordt.
    Hetzelfde geval met prostituees, niemand gaat er heen……En hoewel het nog steeds een “veroordeelde”groep is wordt het al meer als een normaal beroep bestempeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *