This Bitch Is Back

bitch

Ik ben er weer. Ik had de stilte even nodig om ruimte te maken geloof ik. Niet alleen had ik even geen zin meer om te daten; maar nog veel minder om erover te schrijven. Wat wilde ik nu met dat hele blog? Ik miste het hele schrijven ook niet. Rigoreus gooide ik een gedeelte van m’n social media eraf met het idee er nooit meer naar om te kijken, maar niets zo veranderlijk als een PMS-ende vrouw. Hoi. Deze bitch is back.

Als je een pauze neemt, gebeuren er altijd dingen waar je niet op zit te wachten, of waarvan de timing beroerd is. Ik heb ook niet helemaal stil gezeten, maar toch. Alsof ze het kunnen ruiken. Vreemdgangers, de hoi-ik-moest-aan-je-denken-mannen en ook slechte seks zijn me niet bespaard gebleven. En toch vond ik het wel even prima zo. (Behalve slechte seks dan, die is nooit prima)

Ik focuste me op werk, ging een paar keer op reis, winter-festivalde een beetje, zag vriendinnen zwanger worden en samen gaan wonen en ging uit. Veel uit. Ik werd wakker in vreemde bedden en was niet altijd onder de indruk, deed hier en daar het licht uit en leerde weer bij over mezelf.

Over dit alles later meer, beloofd.

You may also like

3 reacties

  1. Grappig: ik had precies hetzelfde en ook nog zo’n beetje in dezelfde periode…heb vesloten de scope wat breder te trekken dan alleen daten. Ben benieuwd waar jij mee komt! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *