The Before Girl

the before girl date

Toen ik van de week bij de yogastudio stond te wachten en naar het terras aan de overkant stond te staren en bedacht of ik toch niet liever een wijntje ging drinken, fietste er een oude tinder match voorbij. Ik had al een poos niet meer aan hem gedacht. Ontmoet hebben we elkaar nooit, omdat hij in paniek schoot toen bleek dat we naar hetzelfde evenement zouden gaan. Dat zou wat worden op een date. Die kwam er uiteraard nooit.

Ik ben toch maar naar yoga gegaan. Ooit stond ik 5 keer in de week om half 7 in de studio om anderhalf uur te zweten voor ik ging werken. Onnodig te zeggen dat mannen het geweldig vinden dat ik m’n benen in mijn nek kan leggen. Maar dat moet je bijhouden, en met de snelheden waarmee alles de laatste tijd gaat, heb ik het ernstig verwaarloosd, met als gevolg dat ik weer opnieuw moet beginnen met de balans zoeken. Daar ging een wijntje niet bij helpen.

Eenmaal thuis kon ik het niet laten. We hebben allemaal wel eens een facebook rondje gedaan. Zo een keer in de zoveel tijd kijk ik eens hoe het is met mannen die ik leuk vond, niet zo leuk, en de vreemde dates.
Bovenstaande man is nog single, maar dat geldt niet voor de rest.

De man die over alles negatief was, zijn baan, zijn vrienden, mijn schoenen. Vastgeroest in een dorp in de polder met een koophuis en niet open voor verandering. Woont nu samen in een ander dorp in Gelderland, met een schattig, veel jonger meisje.

De date met het afbetaalde appartement op de Zuidas, die wel weer eens verliefd wilde worden en na 3 likken al klaarkwam. Hij heeft een relatie met een prachtige oost-Europese dame.

De man van de hete zomerdate, upload heel veel foto’s van een brunette.

De collega met wie ik de slechtste seks to date had. Hij kon fantastisch zoenen, maar de rest was om te huilen. Ik vraag me af of zijn huidige vriendin hem wat bijgeleerd heeft.

De man met wie ik een korte, heftige relatie had. Werd verliefd op een Scandinavische, met veel ups en downs, maar aan haar blijft hij wel plakken.

Zo gaat het wel even door. Alsof ze na mij tot inkeer zijn gekomen. Ik was de een-na-laatste. In de meeste gevallen kan je zeggen dat ik de kogel ontweken heb. Net zoals ik redenen had om die mannen niet te daten, hadden zij redenen om mij niet te daten.

En toch kijk ik af en toe. Pure nieuwsgierigheid. Bevestiging? Hopende dat zij langer single zijn dan ik? Of de vriendinnen in kwestie minder aantrekkelijk zijn dan ik? Niets menselijks is ons vreemd.

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *