Slechte Seks

Ik was al halverwege een klaagpost over niet lekker in je vel zitten en alle gevolgen vandien, toen ik me afvroeg wie dat nu helemaal wilde lezen. Bovendien, erover schrijven was therapeutisch genoeg zonder jullie ermee te vervelen. En daarnaast, wat is er nu leuker dan lezen over de slechte seks van een ander?

De afgelopen 3 weken ben ik vrij druk geweest met het daten van 1 man. En met man bedoel ik net uitgegroeide, net opgedroogde jongeman van 23. Ik zal je de klik naar ‘over Belle’ bewaren, dat is dus 11 jaar jonger dan dat ik ben. Slik. Dat krijg je als mensen hun leeftijd niet online zetten, er niet noodzakelijkerwijs uitzien als een jongetje, en tegen de tijd dat je erachter komt, je toch maar een biertje gaat doen omdat hij wel leuk kletst.

Ondanks het feit dat hij zoveel jonger was dan ik, klikte het best aardig. Goeie baard, goeie vent. Bezig met afstuderen, deed vrijwilligerswerk. De belangrijke zaken. We konden leuk kletsen, zwommen in het kanaal op een bloedhete zaterdag, waarna ik met hem naar huis ging om me om te kleden en ter plekke besloot dat er nimmer nooit iets ging gebeuren in de krochten van dat studentenhuis.

Ondertussen waren we al een paar dates verder, en was er nog niets gebeurt. Nog geen zoen, terwijl hij al eens was blijven slapen. Ik begon me dingen af te vragen, en vroeg hem ernaar. Respect dingetje. Hij vond me lastig te lezen. In een gesprek over seks kwam naar voren dat hij seksueel ingesteld was. Ik had er nog weinig van gemerkt, maar was bereid hem een laatste kans te geven.

Het duurde even voor hij z’n move maakte die avond. Ik bekeek hem subtiel maar nieuwsgierig toen de broek uitging, en wat ik al had bedacht bleek waarheid: hij was niet al te best bedeeld. nu had dat niet zo’n probleem hoeven zijn als hij kon compenseren. Je raad het al; het ging allemaal niet zo best. De onervarenheid droop er vanaf. Hij had me verteld over een aardig seks verleden, maar dat trok ik ondertussen heftig in twijfel. Was ik hier een jongen van 23 aan het ontmaagden?

Ik heb maagden altijd actief vermeden. Ik heb geen zin die oude fiets te gaan zijn. Een paar dagen later heb ik vreselijk mijn best gedaan hem geen trauma te laten oplopen en hem op lieve, bij mij liggende reden ‘uitgemaakt’. Call me a bitch, maar ik ben geen heilige. Hij pakte hem goed op. Crisis afgewend.

Samengevat: een wijze les van tante Belle; mannen die wachten met seks hebben issues. Een kleine piemel.

You may also like

8 reacties

  1. Oke, nu word ik bang :’) ben aan het daten met een hele leuke man, en we hebben, op zijn initiatief, besproken dat we een paar dates wachten met de seks omdat we er toch wel serieus voor willen gaan… Dus, ik ben benieuwd 😉

    1. Haha! Daar is op zich niks mee. Bij mij was het dat er behalve een schuchter handje gewoon niets gebeurde, waardoor ik de onervarenheid al vermoedde. Hoeft niet per se zo te zijn natuurlijk, maar ik let er nu dus wel op.

  2. hahahaha… Het werkt andersom helaas niet zo dat als ze snel willen dat ze dan wel goed bedeeld zijn en sowieso goed zijn… En zeg nou zelf, als 23 jarige een goed seksleven… zat mannen die op die leeftijd seks nog zaken als twee minuten handwerk en dan erop… en verbaasd dat de dame in kwestie niet (zoals bij elke pronofilm) meerdere keren orgastische hoogtes bereikt. Wellicht ben ik wat cynisch vandaag. Maar echt, micropenissen… Had my share… jij was attent, maar hier anoniem kan ik wel stellen…size does matter (up to some degree).

    1. Size does matter! Dat politiek correcte geneuzel over ‘not the size of the boat but the motion of the ocean’ pff. Godzijdank nog nooit een micropenis tegengekomen, en ik hoop dat die ellende me bespaart blijft!

  3. xD Gelukkig gaat dat niet altijd op, om het lastiger te maken haha. Ex wilde erg snel, maar had een micropenis en was saaaaaai. Manlief had het nog maar een keer gedaan (dat dan weer wel), en het duurde even voordat er iets gebeurde, maar hij bleek een natuurtalent met ehm … geen micropenis zeg maar ;-). Ik ben eigenlijk best blij dat mijn ervaring andersom was dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *