Seks met Collega’s

seks met collega

Hoewel ik denk dat de meesten het niet toe zullen geven, zijn er ongetwijfeld meer collega-seks verhalen dan je zou denken. Soms is er een beetje verliefdheid, een full-blown office romance, of gewoon lust. En soms weet je gewoon niet wat de fuck het was.

Ik moest weer eens op zakenreis, samen met een stapel collega’s. We vlogen naar de andere kant van de oceaan, liepen een marathon, letterlijk, en werkten nog een beetje tussen al het bier en de hamburgers door. Op een van de avonden voor de marathon stonden we op het dakterras van ons chique hotel, en rond middernacht was ik opeens de laatste woman standing. John de laatste man, en dat verbaasde me niets. John was Brits, en wist wel raad met bier. Het had nooit zo geklikt tussen ons. Ik vond hem een pretentieuze eikel en tegelijkertijd een Cockney-tokkie, en ik wist dat hij mij een takkewijf vond. Maar daar waren we. We kletsten wat over de marathon, maar besloten korte tijd later naar een van de beruchte stripclubs in de stad te gaan. Topidee.

De lift naar beneden had zich nog niet eens achter ons gesloten toen hij me tegen de wand aanzette. De man zoende fantastisch en dat had effect. Het kleine beetje twijfel in m’n hoofd verdween toen ik de ping hoorde. We waren niet in de lobby, maar op zijn verdieping. Ik volgde hem naar zijn kamer. Zijn kamergenoot bleek gelukkig ook het idee gehad te hebben zijn heil ergens anders te zoeken. De deur ging op het dubbele slot.

John bleek ook in bed een eikel. Blijkbaar had hij een dringende kinderwens en een blindelings vertrouwen in mij, want een condoom weigerde hij. Ik vroeg het nog een keer. ‘Yeah, ain’t happenin’ baby’. Prima. Ik duwde hem het bed uit, en hij verdween in de badkamer. GeĆ«rgerd trok ik mijn kleren recht. Net op tijd, want een heftig geklop op de deur betekende dat de kamergenoot terug was. Die keek nogal op van mijn aanwezigheid. Ik haalde mijn schouders op, wees naar de badkamer, en verdween.
Eenmaal in mijn eigen kamer lag ik er wakker van. Jezus wat dom. Niet alleen door de anti-climax en door John zelf, maar ook door het feit dat we betrapt waren. Die fijne dubbele standaard zou er wel voor zorgen dat ik het voor mijn kiezen zou krijgen.

Maar wonder boven wonder gingen de daaropvolgende dagen prima. Ik ben een ster in normaal doen in dat soort situaties, en hij blijkbaar ook. We hebben er er nooit over gehad. De desbetreffende collega kamergenoot heeft, bless his heart, nooit wat gezegd. Het ondenkbare gebeurde; er is nooit iemand achter gekomen.
Af en toe komen we elkaar tegen. Na een periode van toch wat ongemakkelijke knikjes en hallo’s zijn we beland bij ‘nooit gebeurt’ en kletsen we als we elkaar tegen komen in de rij van de kantine.

Seks met collega’s dus. Aanrader? Mwah. Niet voor de weekhartigen. En John? Die heeft alweer jaren een vriendin. Ze hebben nog geen kinderen.

You may also like

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *