De Scharrel Files: Sem (Deel 1)

slot

Kroniek van een mislukking

Sem. De man die eigenhandig de Scharrel Files inspireerde. Hij heeft altijd geweten van dit blog, hoewel hij het nooit gevonden heeft. Hij weet dat hij online is. Hij wilde het graag, geilde er zelfs op, maar ik heb altijd gezegd dat ik pas over hem zou schrijven als we klaar zouden zijn. Na 11 maanden zijn we dat nu dan.

Deel 1.

Na wat geklets op mijn favoriete dating website, spraken we in Utrecht af voor een drankje. Iets later dan ik zou willen, maar aangezien hij tot vroeg in de avond moest werken en vanuit het zuiden moest komen zat er niets anders op. We spraken af vlakbij het station. Omdat hij het woord ‘optutten’ had gebruikt met betrekking tot zichzelf, had ik enige twijfels. Sem bleek een beetje gedrongen, met een kabouterachtige puntbaard. Toen hij zijn mond opendeed en daar een zuidelijk accent uitkwam, wist ik even niet hoe ik het had. Wat moest ik hier nu mee?

We streken neer op een terrasje, gingen aan de alcohol, en kletsten een gat in de avond. Hij bleek makkelijk in de omgang, en kletste graag en veel. Toch kapte ik het af na een biertje of 4, hoewel het een vrijdagavond was. Het was gezellig, maar ik wist al dat ik het hierbij zou laten. We matchten niet bepaald, hij met zijn horecabaan, ik met m’n kantoorbaan. Hij nam zichzelf erg serieus. Een avond slap ouwehoeren was prima, maar met het accent had ik het zwaar. En dus zette ik hem op de trein en dacht er verder niet meer aan.

De daaropvolgende dagen bleef hij appen. Ik stuurde rustig uren, zelfs pas dagen laten wat terug. Die hint pikte hij niet op, of weigerde dat. Tot het moment dat hij vroeg of hij te assertief was, of had ik echt geen interesse? Dat werkte op mijn schuldgevoel. Er was niks mis met deze man, waarom kon ik niet normaal doen? Ik vond dat ik hem een tweede kans moest geven, en aldus geschiedde.

Sem kwam weer naar Utrecht, en ik beloonde hem door hem anderhalf uur op me te laten wachten. Hij moest in de stad zijn, maar bleek eerder klaar met zijn afspraak. Ik wilde echter eerst naar huis, mijn werktas droppen, en me omkleden. Ik vertelde hem dat ik nog niet klaar was op het werk. Hij vond het geen probleem en installeerde zich in een bar met een krantje en een wijntje. Ik was wat losser toen ik uiteindelijk aankwam. Er was niks mis met hem, en het accent en de puntbaard stoorden me al minder.

Tijdens de sushi werd het gezellig. We dronken een fles wijn leeg en vertelden sterke verhalen. Hij wilde gaan foodbloggen. Ik vertelde hem over mijn blog, en vooral waar het over ging, wat ik nog nooit iemand had verteld. Hij was verrast. Ik vertelde hem stukjes en beetjes, en zijn interesse groeide. Uiteraard.
Na het eten stonden we vertwijfeld buiten. Het was een dinsdag. Nog een drankje zou wel erg laat worden. Tenzij we hem bij mij thuis deden. Ik geloof dat ik het zelf voorstelde. Ik had wel zin, en ik was een heel aardig eind ontdooit.

Ik sprong achterop mijn eigen fiets en gidste hem naar huis. Eenmaal daar trokken we mijn goede fles rode wijn open. Ik zag al snel dat zijn jeans ongemakkelijk werd, en besloot hem uit zijn lijden te verlossen. Ik trok hem mee naar de slaapkamer, waar de rollen al snel omdraaiden. Het werd een totaal ongeremde nacht. Zo eentje waarin alles klopte, waar de geiligheid vanaf spat.

De man verrichtte wonderen met zijn tong. Hij snapte het, en ik raakte al snel de tel kwijt. In ruil daarvoor maakte ik korte metten met zijn ‘ik kom niet klaar van pijpen’. Dat bleek niet helemaal waar te zijn. Hij was onmiddellijk klaar om door te gaan. We lieten elkaar alle hoeken van de kamer zien, letterlijk. Tegen de ochtend was het bed vochtig van het zweet, en bleef er niets anders over dan uit te hijgen. Dat had ik niet aan zien komen, vertelde ik hem. Hij moest lachen. Hij ook niet.

‘s Ochtends rook de slaapkamer naar seks. Ik gooide de ramen open en maakte Sem wakker. Ik moest weg. Na een snelle douche zetten we elkaar af op het station. Toen ik wegliep riep hij me. ‘App me eens, lijkt me wel leuk.’
Ik schoot in de lach.

You may also like

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *