De Scharrel Files: Man Zonder Naam

one night stand

De klassieke one night stand. Door al dat online daten, Tinder en Happn, vergeet je de kroeg wel eens als optie. En toch, hoewel misschien al lang geleden, brengt het een gevoel van nostalgie naar boven. Ouderwets jagen. Verschaald bier, de warmte van alle lijven en de tijd die wegtikt. Pure geiligheid en de belofte van anonieme seks.

Voor mij was het jaren geleden. Toen ik dan ook met een vriendin in een kroeg eindigde op een doordeweekse dag, kwam het niet eens in mijn hoofd op. Midden op straat stonden we, wijn in hand. De mannen naast ons draaiden zich al snel om en wurmden zich in het gesprek. We herkenden ze van een feestje eerder op de avond, en zij ons.

Hij lachte naar me, en ik werd een beetje warm. Zo’n ontwapenende lach, zo eentje waarnaar je wel terug moet lachen. We wisselden wat onzinnigheden uit, en binnen 5 minuten had ik een ‘wat ben je leuk’ te pakken. Hij liet er geen gras over groeien. Midden op straat stonden we te zoenen, als pubers. Vriendin en haar aanstaande scharrel keken vol verbazing toe. Hij was krachtig en mannelijk. Als ik mee zou gaan, zou ik weten wat me te wachten stond.

We zakten neer op een bankje, praatten zachtjes. Zijn hand lag op mijn blote been, zijn andere ging naar zijn hart toen bleek dat ik wist wat vipassana was. Niet veel later zat ik achterop zijn fiets. We fietsten de warme nacht door, vrijwel in stilte. Hij ging snel, kreeg haast.

Eenmaal thuis werd ik na het beklimmen van 2 trappen tegen de muur aan gezet. De weinige kleren die we al aan hadden lagen snel op de grond. Hij duwde me het bed op en zette een hand in mijn hals om te zorgen dat ik bleef waar ik was. Ik stribbelde tegen, wilde weten of na alle slechte seks en bijbehorende piemels van de afgelopen tijd, de zijne veelbelovender was. Hij liet zich omgooien en bekeek wat ik deed. Ik ontdeed hem van zijn ondergoed, en glimlachte tevreden. Hij deed het, en was niet lullig van formaat. Pun intended.

Hij liet me geen moment los, had mijn haar stevig vast terwijl ik hem bewerkte. Sommige vrouwen hebben daar een hekel aan, ik ben er niet een van. Toen hij me liet ophouden en de situatie overnam bleek dat ik gelijk had gehad. De ontwapenende glimlach werd een duivelse. Hij was gewend de controle te hebben, en hij kreeg die. Zijn lul was groot en zwaar, en toen hij me uiteindelijk weer op mijn rug draaide kwam hij met een grom over mijn borsten.

Met een handdoek veegde hij me schoon, en moest een beetje lachen. Ik zag er lief uit, maar schijn bedriegt, zuchtte hij toen hij kwam liggen. Deze had hij niet aan zien komen. Dat gold ook voor mij. Terwijl het briesje door het open raam kwam en ik me afvroeg hoeveel buren het gehoord hadden, vielen we in slaap.

De volgende ochtend was ik vroeg wakker. Ik had slecht geslapen, en werd bovendien geacht vanuit huis te werken. M’n vriendin had uren geleden al ge-appt of alles oke was. Enigszins schuldbewust raapte ik mijn spullen bij elkaar. Hij liet me uit, en ik zocht de bushalte op, de hemel dankbaar dat het weer een hete dag was en ik niet voor lul liep in mijn shorts en topje.

Eenmaal in de trein naar huis bedacht ik me dat ik zijn naam helemaal niet wist, laat staan zijn nummer. Met goeie seks is dat een tikkeltje jammer. Het was zo. Een erger cliché voor een one night stand bestaat niet, maar mijn karma is weer terug in elk geval.

You may also like

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *