De Scharrel Files: Mike

Mike was een date waar ik eigenlijk mijn twijfels over had. Hoewel hij duidelijk was wat betreft zijn intenties, en die voor mij prima waren, was er toch iets aan hem wat me niet erg aanstond. Type grote bek, klein hartje, maar tegelijkertijd een tikkeltje onvolwassen en needy. Hij vuurde vreemde vragen op me af, als ‘ben je spiritueel?’ en gaf toe een beetje zenuwachtig te zijn, maar schepte ook op dat al zijn dates met hem mee naar huis gingen.

Ik hoef het antwoord op dat soort vragen helemaal niet te weten voor een seksdate, en van zenuwachtige mannen word ik ook niet warm. Hij deed een beetje moeilijk over het afspreken, wilde dat ik naar Amsterdam zou komen en op het station een meet en greet konden doen om te kijken of het wat was. Ik liet hem weten absoluut niet te gaan treinen om vervolgens een keer te bekeken te worden en rechtsomkeert te maken. We doen een biertje en als het dan niks is kan je altijd nog naar huis. Hij realiseerde zich dat er wellicht niet geneukt ging worden als hij zo door bleef gaan, en stemde uiteindelijk toe naar Utrecht te komen.

Waarom ging ik ermee door? De man was godsallemachtig aantrekkelijk. Oppervlakkig zul je me nooit kunnen noemen. Toen ik op het station aankwam om hem te halen, was hij er al. Hij was blij om me te zien, had al teveel onaantrekkelijke vrouwen gezien waarvan hij bang was dat ik het was. Hij was absoluut complimenteus. Ik koos een bar vlakbij het station, je wist maar nooit, en er moest duidelijk een biertje in bij hem. Eenmaal daar kalmeerde hij aanzienlijk. Deze Mike was een stuk leuker.

We dronken een paar biertjes, en toen het volume van de muziek omhoog ging, vertrokken we. We dronken een wijntje bij mij thuis, die niet op kwam. Hij maakte snel een move. De slaapkamer was dichtbij, en nadat de kleren snel uitgingen, dook hij tussen mijn benen. Ik kan me de tijden waarin er geen orale seks bij one night stands kwam kijken nog herinneren. Maar ik klaag niet.

Het bleek geen uitblinker te zijn, en ik had er al snel genoeg van. Ik duwde hem op z’n rug, en realiseerde me dat hij zijn onderbroek nog aanhad. Onzelfzuchtige mannen, ik hou ervan. Hij trok me bovenop zich, en zette me stevig op zijn gezicht neer. Ik voelde hem groeien. Dit bleek een kontjes man, af en toe gluurde ik tussen onze lichamen door en ving zijn blik op. We waren allebei kijkers.
Toen ik merkte dat hij zover was klom ik van hem af. Net op tijd.

Hij viel snel in slaap. ‘s Ochtends, na een slechte nacht, wilde ik dat hij ging. Hij was geen fan van ochtendseks, wat prima was, maar dan moet je om 9 uur weg zijn. Dat lukte niet helemaal. Hij was traag, wilde over de seks praten, en tegen de tijd dat hij eindelijk onder de douche stapte, was het half 11. Om 11 uur was hij de deur uit, en kon ik weer verder met mijn leven. Het was hem bevallen, appte hij, dat konden we nog wel eens doen.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *