De Scharrel Files: Joep

Joep was een Tinderdate. Typische hipster. Staartje, baardje, busje. En in dat busje werd ik opgehaald. Ik was nog nooit bij een vreemde man in de auto gestapt, laat staan een Tinderdate waar ik koud een middagje mee gechat had. Maar het was de warmste dag van het jaar, en er was een picknickdate beloofd. Ik was wel weer toe aan een scharrel date.

Ik stond klaar met een tas met eten toen hij aan kwam rijden in z’n knalgele bus. Zonder twijfelen stapte ik in, gaf hem 3 zoenen, en we vertrokken. Hij had geen airco. We reden rond op zoek naar een goeie plek aan het water, en vonden pas een geschikte na een verkeerde afslag en de mededeling van zijn kant dat hij niet een uur ging rondrijden. Mannen die op hun strepen staan; ik hou ervan.

We laadden de auto uit, ik wachtte braaf buiten toen hij zich snel omkleedde naar zwembroek. Uiteindelijk vonden we dan toch een verlaten steiger aan de plas, kon het kleedje uit, evenals de kleren. We zwommen, dronken een wijntje, aten een beetje, zwommen weer wat. Er kwamen hondjes kijken, dreven bootjes voorbij, en hij wachtte af.

Toen de hondjes en bootjes weer weg waren, klommen we op de kant. Ik probeerde een beetje classy m’n natte bikini uit en droge kleding aan te doen. Hij gluurde. We dronken de fles wijn leeg, en zuchtten onder de hitte. Van het ene op het andere moment had hij moed verzameld en greep me vast. De man zoende als een god.
Ik stelde voor om op te ruimen en richting huis te rijden, we waren een beetje te zichtbaar, en ik had wel zin in waar dit heenging. We liepen terug naar zijn busje door de muggenwolken en stapten in de oven. Hij reed snel.

Ik gooide de balkondeur open. Het was donker geworden maar de warmte woog nog zwaar. Hij zette me neer en trok me naar zich toe. ‘Doe jij het of doe ik het?’ Hij doelde op mijn slipje, waar hij met zijn hand in zat. Op mijn korte antwoord trok hij hem uit elkaar, snel en dierlijk. Hij grijnsde toen hij z’n vingers aflikte. Ik sommeerde hem naar binnen, maar wist niet wie wie meetrok.

De slaapkamer was koeler, maar we drupten zweet op elkaar. Hij hield me vast bij m’n keel terwijl ik op hem zat, mijn nagels zaten stevig in zijn onderarm. Hij wist het en speelde er handig op in. Hij was dominant, maar een tikkeltje lui. Toch was het geil. Het broeierige, dierlijke. Hij wist precies wat hij deed. Hij was keihard, en kwam luidruchtig klaar over mijn rug.

Het bed was nat, evenals wijzelf. Ik blies het haar uit mijn gezicht. ‘Leuk.’ Hij gaf me een tikje op m’n kut. Ik klom boven op hem, maar hij gooide me om, maakte duidelijk dat dat niet ging gebeuren. Hij was er alweer klaar voor. Het werd een lange nacht, en de werkdag die erop volgde was zwaar.

Een nacht die helaas eenmalig bleek; heel af en toe, op hete zomerdagen, kom ik nog wel eens in de verleiding hem te herinneren aan die nacht, maar ik doe het nooit.

You may also like

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *