Rust

rust

Voor het geval je het niet gemerkt hebt; ik was er even tussenuit. Soms heb je even pauze nodig, rust. Het ‘grappige’ is dat je dan altijd denkt tijd te hebben om na te denken over van alles en nog wat, maar je het er altijd toch te druk voor hebt en bezig bent met andere dingen. Nu had ik me geen illusies gemaakt, alhoewel ik een paar weken had, maar de echte rust begon eigenlijk pas toen ik weer thuis was. Dóórgaan is altijd een beetje mijn ding.

En toen was ik weer terug. Ik was weg met kerst en oud en nieuw, precies zoals ik het graag heb. Ik geef niet veel om kerst, en oud en nieuw geeft me vooral stress. De hele handel ontlopen, en toch was ik allesbehalve alleen.

Ik ontmoette een man uit een sterke machocultuur, een totale feminist. Een fantastische combinatie, als je het mij vraagt. Ik vond hem interessant, bereisd, belezen, een paar jaar ouder met een goede kijk op dingen. We draaiden om elkaar heen, praatten heel veel en open over seks en liefde, maar er gebeurde niets. Een goede les, vond ik zelf. Hij was niet geïnteresseerd of tot me aangetrokken op die manier, en ik moest eens ophouden met dingen zien die er niet waren en proberen hoe ver ik kon gaan. Acceptatie en zo.

Dat ging goed, totdat ik weer thuis was. Hij bleef contact houden, en de aap kwam uit de mouw. Hij vond het jammer dat we uit elkaar waren gegaan zonder dat er iets gebeurt was, want hij vond me leuk. Ik baalde. Ik had hem totaal verkeerd ingeschat, en dat gebeurt me niet vaak. Gemiste kansen. We waren allebei op onze hoede geweest, en hoewel ik absoluut niet bang ben om moves te maken, had ik dat bij hem niet heel hard geprobeerd. Als je denkt dat iemand niet geïnteresseerd is ga je jezelf niet voor de leeuwen werpen. Enfin, dom. Duizenden kilometers verder is spijt een beetje te laat. (En te ver).

En toch had ik daardoor juist op de plaats bestemming wel een soort van rust. Ik heb nu 2 maanden niet gedatet, en ben er ook niet erg mee bezig geweest. Dat zal wel weer veranderen, want we weten allemaal hoe het werkt. Daardoor heb ik ook niet veel aan dit blog gedacht. Ik ben niet zo van het terugkijken en de balans opmaken, en gezien ik nog geen jaar blog (hier dan) is dat ook niet nodig, dus ik schrijf nog maar door. Er komen ongetwijfeld nog een hoop rare dingen voorbij!

You may also like

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *