Runaway Seks

seks

Toen ik net begon met online daten, een paar jaar geleden, was ik nog een stukje naïever. Ik was ook een stukje kieskeuriger, maar toch zat ik eens met een luidruchtige Amerikaan in een cafe in Utrecht. Hij praatte hard, bestelde dure cocktails en strooide met geld. Toen hij vroeg of ik meeging deed ik dat, ik was net begonnen aan de ‘vrije seks’ fase en zag geen redenen het niet te doen.

Hij woonde in een piepklein studiootje in een straatje tegenover de Neude. We stommelden naar boven, dronken nog een beetje meer en doken het bed in. Hij had een beetje last van alle alcohol. Ik zelf ook, dus ik vond het niet heel erg dat hij niet veel klaar speelde. Toen ik de volgende ochtend vertrok dacht ik er verder niet echt meer over na.

Date twee kwam, we keken een filmpje bij hem thuis. Hij ging al vrij snel tot actie over, maar ik was er al achter dat hij van het luie soort was. Hij wilde het liefst achterover leunen (letterlijk), en leek een beetje vergeten, of niet te weten, hoe dat werkt bij vrouwen. Toen duidelijk werd dat ik niet van plan was hem te bedienen nam zijn interesse heftig af. Ik vroeg hem of hij wist hoe het moest. Vond hij niet leuk. Hij deed een halfslachtige poging, maar ik duwde hem weg. Als je al niet nat bent kun je ook niet opdrogen, dus het was bij voorbaat een verloren zaak.
We spraken elkaar niet meer daarna.

Maanden later kwam ik hem weer tegen op een feestje. Hij leek vergeten te zijn wat er (niet) gebeurt was, en vroeg of ik meekwam. Ik wist precies wat er zou gebeuren, maar was in een wraakzuchtige bui. Ik trok hem mee naar zijn eigen huis, duwde hem de trap op en het bed in. Ik geilde hem een beetje op, trok mijn eigen kleren uit, en wachtte. Hij kwam op me liggen, zoende me een beetje, speelde met mijn borsten, maar bleef boven de gordel. Ik trok zijn hand naar beneden, die daar na nog geen minuut en een aanraking of twee alweer vandaan kwam. Ik vroeg hem wat er was. Er was niets, hij was moe. Ik liet hem fijntjes weten dat hij nog wel even aan het werk moest, dat dit niet was zoals seks ging. Ja, zometeen. Hij ging eerst even wat drinken in de badkamer.

Ik trok mijn kleren weer aan. Hij kwam verbaast vragen of ik ook niet wat wilde en wat ik ging doen. Ik vertelde hem dat ik niet zo veel zin had hem te onderwijzen of genoegen te nemen met wat handjes-boven-de-dekens gerommel. Aangezien het er niet op leek dat iets klaar ging spelen had ik wel wat beters te doen. Hij kroop een beetje in z’n schulp. Wilde ik dan nog een biertje doen in de kroeg beneden? Nee. Een knuffel? Nee. Ging ik echt weg? Ja.

Ik huppelde naar beneden, liet de voordeur wagenwijd openstaan en belde een vriendin die nog in de kroeg zat. We lachten er hartelijk om.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *