Psychedelische Wouter (1)

wouter

Vorige week zat ik, samen met Wouter, aan een Amsterdamse gracht aan biertjes te lurken. Het was warm en alle terrasjes zaten vol. Hij was te laat, ik had niet echt mijn best gedaan vrije tafels in de gaten te houden en voilá, het werden biertjes aan het water. Wouter en ik hadden een paar dagen gekletst via de app, en het klikte wonderwel. We zwalkten van ons oud voelen in de kroeg via seks naar psychedelica. Hij zou niet voor zichzelf instaan als ik in het echt ook zo leuk was.

Dat gingen we dan maar eens testen. Met onze benen over de rand bungelend hadden we het over nog meer seks, over de dood, politiek en religie. Hij ging heel diep, en snel ook. En toch vond ik het niet erg. Ik werd rustig van zijn prachtige stem, hij zou me uren mogen voorlezen. Toen we uiteindelijk allebei naar de wc moesten doken we een cafeetje in en keken we elkaar aan, eenmaal weer buiten. Hoewel ik mezelf voor had genomen naar huis te gaan, liet ik me zonder al teveel moeite overhalen om met hem mee naar huis te gaan. We zoenden op bruggetjes, straathoeken en stations. De hand onder mijn shirt trok ik eronder vandaan. Ik wilde niet zo bekeken worden, midden op straat.

Hij woonde een pokke-eind weg. In de metro vroeg ik me af of dit wel een goed idee was en toen het nog een kwartier lopen was realiseerde ik me dat ik niet meer terug kon. Dit werd een lange tocht naar werk de volgende ochtend. Ik berustte. In de slaapkamer gingen de kleren snel uit. Het was er warm, door het open raam ruilden we stadsgeluid voor lichamelijke liefde. Hij bleek een aandachtige, complimenteuze minnaar en was niet vies van knuffelen. Toen we naast elkaar lagen, ruim een uur later, biechtte hij op dat hij zich fijn voelde bij mij. Er kwam een verhaal waarbij hij zich kwetsbaar opstelde en ik niet veel meer kon doen dan luisteren. Ik beschouwde het als een compliment, vond het fijn.

Hij hield me vast ‘s nachts, en drukte kussen op mijn schouders en rug toen hij dacht dat ik sliep. Ik genoot er in stilte van. Wie weet hoe lang dit weer ging duren.
‘s Morgens, na slome ochtendseks, maakte hij ontbijt terwijl ik douchte. Hij bakte eieren, ik trok de kleren van de dag ervoor weer aan.
Hij liet me uit, maar liep niet mee naar beneden.

Ik zei hem me te appen. Hij kuste me, en deed de deur dicht.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *