Het Piemel Geduld en de Ego Deuk

Piemel geduld ego deuk

Ik bleef vrolijk, hetzij met enige reserves, door daten met de man met het ‘probleem‘. Het bleef gezellig, we hadden een paar dates zonder seks om de druk eraf te halen, maar mijn twijfel ging niet weg. Zijn onwillige piemel bleef door mijn hoofd spoken, en mijn subtiele hints om van hem een betere zoener te maken bleven onopgemerkt.

Na een paar seksloze dates, wilde hij op een zondagavond na een film wel helpen mijn fles whiskey leeg te maken. Het vooruitzicht op seks zou normaal gesproken door me heen slaan, en hoewel ik wel zin had, speelde ook het ‘wat als’ mee. Ongemakkelijkheid of een tikkeltje ongerust, wellicht. We gingen naar huis, waar de buurman erachter kwam dat ik weer iemand mee naar huis nam. Soms vraag ik me wel eens af wat ze denken.

Er bleek niet veel whiskey meer in de fles te zitten, en hij kwam snel ter zake. Een beetje te snel en te gretig. Het gebeurt niet vaak dat ik auw zeg voordat de kleren uit zijn, (ook niet als ze al uit zijn trouwens) maar hij kreeg het voor elkaar. Ik vroeg hem rustiger aan te doen, het bijt gedrag een beetje in te dammen. Ik moest ook gewoon werken de volgende dag.

Eenmaal in bed, toen de piemel na wat aanmoediging toch fier rechtop kwam te staan, was ik een beetje trots op mezelf. Bovendien; hij bleek een grower. Hier kon ik wat mee.
Ik ging blij aan het werk, maar kreeg na een krappe minuut een tikje op mijn hoofd. Goed, hij was enigszins snel klaar, maar de piemel was genezen. Hij was content, was blij dat de druk eraf was. Ik ook, helemaal toen daarna bleek dat hij toch bijgeleerd had.

Er volgde nog een date nadat we elkaar een week niet gezien hadden. Ik had daar niet veel moeite mee, wat te raden gaf. Maar de 2 maanden waren nog niet voorbij, en het was nog steeds een goeie vent. Hij kwam terug van een weekendje weg, voelde zich niet heel lekker, maar toch gingen we aan de burgers in de stad. Eenmaal thuis herhaalde het scenario van hierboven zich, behalve dat zodra de condoom in zicht kwam, alles in elkaar stortte. Ik baalde in stilte. Dit was nu de zoveelste date, en er was nog steeds niet, platweg gezegd, geneukt. Na de douche vond hij het toch niet zo’n goed idee als ik bleef slapen. Hij was een beetje bang voor oncharmante situaties aangezien hij zich nog niet helemaal goed voelde.

Een dag later stond hij opeens onaangekondigd voor de deur. Ik voelde de bui al aankomen, we hadden elkaar gisteren immers nog gezien. Toen ik vroeg of hij wat wilde drinken of dat hij dat niet ging redden als hij over 10 minuten weer weg wilde, moest hij lachen. ‘Je weet het al he?’. Hallo zeg.

Hij voelde het niet. Het lag niet aan mij, iets wat ik gedaan of gezegd had, maar het zat er gewoon niet in. Hij had zich de hele dag druk zitten maken over hoe het te vertellen. De opluchting op zijn gezicht toen ik hem vertelde dat dat wederzijds was sprak boekdelen. Ik heb niets gezegd over zijn mankement, zijn verhaal geaccepteerd en we zijn met een kus uiteen gegaan. Een trap na was niet nodig.

Hoewel ik blij was dat hij het deed en ik dat gesprek niet zelf hoefde aan te gaan, liep mijn ego toch een klein deukje op. Het was niets geworden met deze man, het hele gedoe was best een issue voor mij, maar ik werd toch even gedumpt. Door een man met erectieproblemen. Ben ik zo geduldig geweest met zijn piemel, wil hij me niet. Ik herhaal: zelfs een man met erectieproblemen wil me niet.

Tegelijkertijd zit ik te grinniken terwijl ik dit tik. Zit ik met mijn goeie gedrag hem een beetje kansen te geven. Weer een les geleerd. Volgende keer gewoon niet doen.

You may also like

7 reacties

  1. hahahaha, deukjes maken je mooier, al is afwijzing altijd ruk. Maar bedenk maar zo, hij is meer dan zijn erectieprobleem… al had ik het ook wel erg gevonden als mijn laatste verovering met issue mij niet had gewild… enfin… Terrasjesweer en tijd voor zinderende zomernachten!

  2. Heel herkenbaar, dat geduld hebben met iemand want je mag toch niet te snel opgeven, wel?? Iedereen verdient een kans… en dan plots ben jij diegene die gedumpt word 😀 Tja, soms is ongeduldig zijn dus wel goed. Nu kan je wel mooi de volgende fles gin lekker zelf opdrinken…of met iemand anders die geen issues heeft. Geniet ervan!

  3. Be beste manier om er bovenop te komen is onder een andere vent te kruipen, laat die buurman maar denken (die is vast jaloers) & jij hoeft je niet opgelaten te voelen over het “probleem” wat niet opkomt zetten. Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *