Over Belle

belle

Hoi!
Ik ben Belle, en blog sinds begin 2016 op beautyzoektbeast.nl, eerder via wordpress.com. Hoewel ik gedacht had in een niche te zitten, bleek dat nogal mee te vallen aan de aantallen te zien. Vandaar een overstap, laat ik ook eens iets serieus aanpakken.

Ik date al een jaar of drie. Soms serieus, soms wat minder serieus, maar ik heb onderhand alle dating-apps wel uitgeprobeerd. Behalve de betaalde sites, want dat gaat me nog te ver. Soms denk ik dat ik alles al heb meegemaakt, maar inderdaad, ik ben nog steeds niemand tegen gekomen.

Mijn valkuilen zijn me bekend, en hoewel ik grote moeite doe ze te omzeilen, heb ik daar ook weer grote moeite mee. Daarbij; mijn manier van daten is casual. Niet te moeilijk doen, niets verwachten. Graag of niet. Ik ben een vrouw van 34, heb een hypotheek en een baan waar ik veel voor op reis ben. Ik ben vrij, en denk wel drie keer na voor ik dat opgeef. Daar heeft niet iedereen zin in.

Tel daarbij op dat ook mijn vlees vaak zwak is, en we hebben hier een totaalplaatje.

Ik blog met brute eerlijkheid. Hier en daar een beetje aangedikt, afgezwakt of verdraait om mijn anonimiteit te behouden, maar wat ik vertel is echt. En niet voor de faint of heart.

Liefs, Belle.

3 reacties

 1. Hiya Belle,
  Met plezier lees ik je blogs. En daarom wil ik je de volgende vraag stellen. Ik ga een storytelling avond organiseren over mislukte dates. Ik verzamel sprekers om live hun verhaal te doen over dates (horribly) gone wrong. Ik denk dat jij als getalenteerd storyteller een interessante toevoeging aan deze bijeenkomst kan zijn.
  Misschien komt deze vraag wat koud op je dak vallen, in dat geval mijn excuses.

  Waarom doe ik dit?
  Ik ben dating coach en ik help single mannen met het vinden van ware liefde. Ik vind het leuk om activiteiten te organiseren voor singles, maar ik wil het een keer over een andere boeg gooien dan alle heppiedepeppie events die er al zijn voor singles. Ik geloof dat mensen af en toe een beetje klaar zijn met het eeuwige succesverhaal over de liefde. Soms is het gewoon lekker om te horen over de (epic) fails van anderen en dat geeft je toestemming om je eigen falen en ongemak te mogen omarmen. Ruim baan voor de mislukking. Dus DANK voor jouw dappere blog!
  Verder is deze avond vrijblijvend. Dus voor singles, niet-singles, mannen, vrouwen, alles. Het gaat mij puur om de viering van het mogen falen (in de liefde). Dit zal een pilot zijn. Als het succesvol is, wil ik het in de toekomst wellicht vaker organiseren.

  Ik snap dat optreden als spreker een heel ander beestje is dan schrijven over de liefde. Het is een heel ander soort exposure. Ik snap dat dat kwetsbaar kan voelen. Hoe dan ook, denk er goed over na. Dit is niet, zoals ik in je bio las, voor the faint of heart. Wat zijn jouw gedachten hierover? Vragen? Stel ze!

  Groetjes, Klazien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *