Mannen die niet kunnen Neuken

neuken

Niet alleen kunnen sommige mannen het niet zo goed, je hebt ook nog mannen die gewoon helemaal niet kunnen neuken. Als in; de boel functioneert niet naar behoren. Ik zie wel een verbandje, maar wellicht ben ik veeleisend.

Ik schreef eerder over de jonge student in ‘Slechte Seks‘, en over het Piemel Geduld* met de iets serieuzere dater afgelopen zomer. Beide heren hadden problemen. Allebei andere, maar niettemin issues. Je zou denken (goed, ik dan) dat dat toch de boel een beetje belemmerd als je aan het daten slaat. Ik ben er vrij hard in, pun intended, maar ik vind het een behoorlijke dealbreaker.

Als seks loopt is het niet belangrijk, maar als het niet gaat beslaat het een flink percentage van relatieproblemen. Los van de spanning van doet-ie-het-wel-of-doet-ie-het-niet is er een doodgewoon gemis aan intimiteit. Knuffels zijn schattig, maar niet bevredigend. Orale seks is leuk, maar soms moet er gewoon geneukt worden. Simpel.

Hoe kan het dan dat beide mannen ondertussen aan de vrouw zijn? Hebben deze dames geen referentiekader? Is de liefde groter dan de lust? Loopt de hele handel nu opeens gesmeerd? In het geval van Piemel Geduld weet ik intussen van niet, en daar kwam ik op een vrij lullige manier achter. (Ik kan het niet laten). Hoe kan het dan dat zij een, mooie ook, vrouw aan zich weten te binden? Ze zijn geen van beide rijk, overigens. Wel heel lief.

Ik bedacht me dat voor sommigen seks misschien van ondergeschikt belang is, al kan ik het me niet voorstellen. Maar als iemand de bomb is en je hebt goede hoop op verbetering accepteer je een hoop. Ik zal wel een bitch zijn, maar ik geloof er niet in. En dat roep ik dan wel weer, maar met goede seks en een kutwijf zijn kom je ook niet ver. Blijkt maar weer.

*Ik ben inmiddels op het punt beland dat ik volgers heb die zich in mijn, of de kennissenkring van de heren bevinden. Daardoor is deze post op lock gegaan, ter bescherming van de man in kwestie. Mocht je het wachtwoord willen, stuur me even een berichtje.

You may also like

7 reacties

        1. Je durft in ieder val wel, vind ik wel leuk.
          (*Ik ben inmiddels op het punt beland dat ik volgers heb die zich in mijn, of de kennissenkring van de heren bevinden. Daardoor is deze post op lock gegaan, ter bescherming van de man in kwestie. Mocht je het wachtwoord willen, stuur me even een berichtje.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *