Seks met Collega’s: Fabio

fabio

Ik schreef al eens eerder over seks met collega’s, maar als je had gedacht dat het daarbij gebleven was… iets met een ezel en een steen. Hoewel ik op die eerste keer ook niet bepaald trots was, is deze nog een tikkeltje erger. Ik was er met mijn volle verstand bij, maar het licht was aan en er was even niemand thuis, zeg maar. Laten we hem Fabio noemen.

Lekker fout, en deze Italiaan was ook behoorlijk fout. Toen ik net begon aan mijn huidige baan, waren Fabio en ik op hetzelfde evenement. We kenden elkaar hoogstens van naam, maar aan het eind van de dag, in de bar gezeten, vonden we elkaar erg spannend. Gezien het feit dat de kamers gedeeld werden, hielden we het netjes die avond, maar wisselden wel nummers uit.
De daaropvolgende dag werd volop sms-end doorgebracht. Een mooie afleiding van de saaie keynote speakers. De temperatuur steeg.

Fabio had een vriendin. En een kind, en hij was zoooo aardig, vertelde mijn collega toen we allemaal weer terug waren. Ik haalde mijn schouders op. Dat was dan een uitgemaakte zaak. Maar Fabio ging in de aanval. Hij had een glimp gezien van wat hij wilde, en hij wilde niet meer wachten. Alles werd uit de kast getrokken. Tot aan het punt dat hij nog wel een wc wist waar geen camera’s op gericht stonden waar we naar binnen konden sneaken. Ik bleef weigeren. Ik ben dan wel niet heilig, maar ga toch zeker geen seks hebben op het gehandicapten toilet op het werk. De vriendin zat me niet zo dwars, omdat het er toch niet van ging komen.

Hij bleef berichten sturen. Ik vond het wel leuk om te plagen, hoewel ik wist dat ik nogal meegesleept werd door het hele gebeuren. Het hele stiekeme gedoe was toch best spannend. Weken later stonden we in de kroeg om de hoek. Geheel toevallig. Hij bleef een beetje hangen, ik vroeg of hij geen gezin had om naartoe te gaan. Hij schrok een beetje, dat wist ik dus. Dat wist ik inderdaad. De smoezenlijst kwam tevoorschijn. Het maakte me niet zoveel uit, lekker zelf weten wat je doet.

Op de een of andere manier lag Fabio een uur later in mijn bed. De seks was underwhelming. Hij had nogal opgeschept over zijn formaat en kunstjes, maar beide schoten tekort. Die man deed al jaren hetzelfde bij dezelfde in bed, en zo spannend de belofte, zo gezapig bleek het te zijn. Achteraf denk ik dat hij toe was aan een uitspatting, en hij had mij daarvoor gekozen. Hij had het leuk gehad. Ik zette hem onder de douche, en daarna de deur uit.

We komen elkaar nog steeds met regelmaat tegen, sterker nog, we werken nog altijd in hetzelfde team. We kunnen er allebei goed mee omgaan, en doen nog weleens een koffie’tje. Niemand is er ooit achter gekomen, ook de vriendin niet.

We hebben het er nooit meer over gehad.

You may also like

Zin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *