De Showmasters: Menno

showmasters

We kennen ze wel, de mannen die altijd heel veel meemaken. Ze hebben het altijd druk en alles overkomt ze altijd zomaar. Toevallig genoeg vaak vlak voor je een afspraak hebt staan. De ervaring leert, zowel bij mannen als vrouwen, dat het niet uitmaakt hoe lekker je date is. Als je geen zin hebt, moet er zal er een show opgevoerd worden. Ziehier de showmasters!

Vorige week zou ik een date met Menno hebben. Hij stuurde aan op een ‘knuffeldate’. Toen ik toch maar voor de duidelijkheid aangaf dat een thuisdate er niet inzat,(laat ik het eens niet doen) snapte hij dat en gaf me groot gelijk. Hij bleef door appen, maar toen ik hem de avond van te voren vroeg hoe laat hij in Utrecht zou zijn, meldde hij dat er ‘even heel veel gebeurt was’ die dag, en dat hij niet kon focussen. Hij zou het morgen wel even laten weten.

Ah, die had ik nog niet gehad. Ik vertelde hem dat hij dat kon doen, maar dat ik dan wat anders in ging plannen. Ik ken m’n pappenheimers. Ik zei er maar niet bij dat ik niet van vaagdoende labiele mannen houd, al helemaal niet als ik die nog niet ken. Ok, dan zou hij het ‘s avonds nog wel laten weten. Dat deed ‘ie niet natuurlijk, en ik had alweer andere plannen gemaakt.

De volgende ochtend appte hij. Het was even allemaal heel hectisch, het had hem nogal hard geraakt en hij wist even niet wat wijsheid was, maar de aankomende week was even heel druk. Ik was wel een beetje wijzer en ging er niet op wachten. Hij gooide er een hoop verdrietige smileys achteraan, maar een voorstel kwam er niet.
Ik moest er een beetje om lachen. Hoe oud je ook bent, die leugentjes om bestwil blijven toch makkelijker dan de waarheid.

Ach. Lang leve de showmasters. Altijd een goed verhaal.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *