De Scharrel Files: Sem (Deel 2)

slot

Kroniek van een mislukking

Sem. De man die eigenhandig de Scharrel Files inspireerde. Hij heeft altijd geweten van dit blog, hoewel hij het nooit gevonden heeft. Hij weet dat hij online is. Hij wilde het graag, geilde er zelfs op, maar ik heb altijd gezegd dat ik pas over hem zou schrijven als we klaar zouden zijn. Na 11 maanden zijn we dat nu dan.

Deel 2.

Aan het einde van date 3, die een heel weekend duurde, vertelde ik hem dat ik een harde was. Hij geloofde me niet. We zaten tegenover elkaar bij Beers & Barrels, en Sem had zich net hardop afgevraagd of ik altijd zo zachtaardig was. Ik schudde mijn hoofd, geamuseerd. Schijn bedriegt, ik doe er regelmatig mijn voordeel mee.

Op zaterdag was ik op de trein naar Tilburg gestapt. Ik had niet veel zin gehad, maar aangezien hij nu 2 keer in Utrecht was geweest, en ik toch nieuwsgierig was of de seks van de vorige keer een toeval was, zou ik iets moeten toegeven. Hij kwam me halen, en we liepen naar een restaurantje. De sfeer was relaxed, het eten goed, en de wijn zelfs beter. Hij was een ouwehoer, ik liet het me aanleunen. Een paar uur later werden we eruit gezet. Het toneelstukje over wel of niet blijven slapen kon achterwege blijven, en ik sprong achterop de fiets naar zijn studio.

De fysieke match van de vorige keer bleek geen toeval. We haalden het beste en het slechtste in elkaar naar boven die nacht. Hij was uitgesproken dominant, kinky, en wist dondersgoed waar hij mee bezig was. Hij was onverzadigbaar, en ik was nog nooit een man tegengekomen die 4 keer achter elkaar kon presteren. Pas rond 5 uur in de ochtend werd het stiller. De studio was een chaos. Terwijl zijn gesnurk de ruimte vulde, staarde ik de duisternis in.

De volgende dag liepen we pas tegen een uur of 4 de deur uit. We ontbeten in de stad, plukten wat aan elkaar, en gingen langs bij zijn werk. Hij vroeg wat ik ging doen. Wilde ik niet nog een nachtje blijven? Ik stelde voor dat hij mee zou komen naar Utrecht. Op maandagochtend treinen vanuit het zuiden werd me wat te gortig. Hij stemde in, kocht een oplader voor zijn telefoon, en voor ik goed en wel besefte wat ik had voorgesteld, zaten we in de trein.

Een diep gesprek hadden we niet die avond. We aten onze burgers, en waren vroeg thuis. Na een bad vielen we het bed in, en slome seks was de enige optie. Nadien was ik weer de laatste die in slaap viel, en dat kwam niet alleen door zijn gesnurk. Hoe kon het dat met deze man, waar ik in feite niet ondersteboven van was, en waarvan ik wel wist dat dat wederzijds was, de seks zo fantastisch was? Als je gevoelens elimineerde en uitging van pure geilheid alleen, werd het dan makkelijker je totaal over te geven? Als je de werkelijkheid los kon laten en zo in het moment zitten dat er verder niets meer bestaat, deed de rest er dan niet meer toe?

Tijdens dat etentje vertelde ik hem dat ik hard kon zijn voor anderen, mezelf snel kon afsluiten, makkelijk afscheid nam van mensen. Dat ik geen bullshit accepteerde en confrontaties niet uit de weg ging.
Hij geloofde me niet, maar dat zou nog wel komen.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *