De Plakker

plakker

Vorig weekend had ik een date met Edwin. We hadden al een poosje gekletst op tinder en het kwam maar niet tot een afspraak. Druk druk druk. Toen ik voorstelde dat hij vrijdagavond na z’n werk zou komen of nog 3 weken wachten, wilde hij wel komen. Hij was een beetje bang dat het dan net leek alsof het alleen voor de seks was. Vond ik dat niet erg? Nee hoor, het was alles wat ik wilde.

En dus zetten we onszelf neer aan de gracht. Hoewel hij de 30 al gepasseerd was, vond ik hem erg jong overkomen. Hij deed erg zijn best, hij wist ook dat zijn kans om seks te hebben van mij afhing, maar daardoor leek hij een beetje onzeker en onderdanig. We bleken weinig te hebben om over te praten, en ik wist dat ik de beslissing zou moeten maken. Zette ik hem op de trein terug naar Den Haag, of nam ik hem mee, wetende dat hij dan zou moeten blijven slapen?

Als het een gewone date was geweest had ik hem hoogstwaarschijnlijk niet meegenomen, maar omdat het doel duidelijk was en toegegeven, ik wel zin had, sprong ik op de fiets. Stiekem hield ik m’n hart vast. Eenmaal thuis had hij een zeer trage start. Alsof hij niet goed durfde. Ik baalde al een beetje. Nu zat ik de hele nacht met hem opgescheept. Keihard afgestraft voor mijn eigen lust.
Eenmaal in bed lukte het dan toch, en, verrassing van de avond, hij was flink. Hij was een beetje te zachtaardig, een beetje te vanilla, maar got the job done. Hij bleef tegen me aankruipen in de warme nacht, alsof het nog niet warm genoeg was.

Ik was vroeg wakker. Hij gelukkig ook. Kon ik hem mooi op tijd de deur uitwerken en aan de dag beginnen. Dat was hij echter niet van plan. Hij bleef in z’n nakie loungen, hoefde geen koffie, geen broodje. Oké, op naar huis dan, zou je denken. Maar neuh. Als we nu gezellig aan het kletsen waren (of als ik hem heel leuk had gevonden) had ik gewild dat hij zou blijven, maar nu bleef hij me veel te lang plakken. Ik maakte aanstalten met van alles. Hij niet. Ja, hij wilde wel een douche. Toen hij na een kwartier nog niet in beweging was gekomen duwde ik hem er bijna letterlijk onder. Hij kwam naakt weer onder de douche vandaan. Hoewel hij ook in slappe toestand prachtig (en nog steeds flink was) had ik er genoeg van en vertelde waar de bushalte was. Het was eindelijk duidelijk, en ik slaakte een zucht van opluchting toen hij vertrok, ruim anderhalf uur later.

In de avond appte hij; hij had het jammer gevonden dat ik plannen had gehad, anders hadden we de dag samen door kunnen brengen. Ik was een beetje in de war. Het doel was duidelijk geweest, maar dan nog; we waren vrij snel uitgepraat geweest. Ik voelde me net zijn moeder die ochtend. Hij had dus gedacht dat het geslaagd was. Hij bleef appen de paar dagen erna, wilde de volgende avond alweer naar me toe komen, waardoor ik vrij duidelijk moest zijn voor hij het begreep.

Hij gaat vast iemand heel blij maken met zijn kwaliteiten.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *