De Knuffelaar

knuffelaar

Ik had het even een beetje druk. Met een hele hoop dingen, zowaar ook met daten. Dat wonderen de wereld wel uit zijn wist ik natuurlijk allang, maar een vrouw mag dromen. Ik had 3 eerste dates in de afgelopen anderhalve week, met een kalende man, een DJ en een knuffelaar. Teveel van het goede? Ach.

Met Roy kletste ik een poosje. Hij kwam uit mijn geboortedorp, (sinds wanneer wonen daar leuke mannen?) en leek nogal van de ruwe randjes, maar daar hou ik wel van. Toen hij vanaf zijn vakantieplek meldde dat hij aan me moest denken besloten we dat er dan maar een borrel van moet komen.
Hij leek een beetje verlegen toen ik hem zag, maar bleek al snel een grote, knuffelige vent met een enorm hart. En, ook niet geheel onbelangrijk, woest aantrekkelijk. Date 2 was bij hem thuis. De man woonde in een in een wijnopslag. Ik ben weleens geïnteresseerd geweest om minder. Hij was lief, maakte plannen voor date 3 en toen we in bed lagen verdween ik toen hij zich uiteindelijk om me heen vouwde. Ook toen bleek hij een knuffelaar. En toch pelde ik mezelf later uit zijn armen om naar huis te gaan. Ik wist al dat, zoals altijd, hij me in de ochtend teveel zou vinden, zat zou zijn, en ik wilde dat voor ons allebei vermijden. Ik ging, hetzij onder protest. Dat ging de volgende keer niet gebeuren, verzekerde hij me.

Je raadt het al. Die volgende keer? Geen flauw idee.

En dan zetten dat soort dates anderen in een schraal licht. De man die uit een dorp kwam inclusief schuurfeesten en al een beetje kalend was onder zijn petje. De stad was niks voor hem, en hij snapte wel dat we wel erg verschillend waren. De Amsterdamse DJ die nogal zelfingenomen was en waar ik geen speld tussen kreeg. Hij vond het gezellig. Geen idee waarom, aangezien het gesprek nogal eenzijdig was.

Hoewel Tinder ontploft (hallo lente) en de mannen voor het oprapen liggen, hang ik er een beetje tussenin. Zo zie je maar.

You may also like

Zin

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *