De Acteur

Ik had een date met een acteur. Een echte. Geen Barry of Tygo jammer genoeg, maar alles wat op Tv komt geldt. Na een uitgebreid interview (want iedereen kan tenslotte foto’s maken in Cannes) bleek dat hij vooral reality TV deed. Heel hoogstaande; namelijk het ‘Overspel in de liefde’ en ‘Achter geloten deuren’ gehalte. Zoals ik al zei, alles op TV geldt.

Nu zie ik vaker BN’ers voorbij komen op zeg, Tinder, en ik gooi ze altijd naar rechts omdat ik nieuwsgierig ben of ik door de ballotagecommissie kom. Het moge duidelijk zijn dat ik in het reality genre hoge ogen gooi. Ondertussen werk ik nog steeds fulltime en bloedt mijn bankrekening. Je hebt er weinig aan dus.

We gingen koffie drinken in Amsterdam. Zo’n zondagmiddag date die meestal heel relaxed zijn. Het was relaxed. We dronken wat, kletsten een beetje. Ik hoorde hem uit over zijn werk. Ik was benieuwd of het er op de set van die reality shows echt zo professioneel aan toe gaat als het er op televisie uitziet. Hoe moeilijk die scripts nu precies zijn om uit je hoofd te leren.

Op de een of andere manier vonden we elkaar grappig. Hij wist ook wel dat hij geen Oscars ging winnen. Ik wist ook wel dat dat ik geen red carpet materiaal was. Maar we konden wel even oefenen. Ik overhoorde zijn speech en zag de Cannes kwaliteiten naar de oppervlakte drijven.

Op date twee vroegen we elkaar wie van de twee zich het hardst door date 1 geacteerd had. Ik won, ik had tenslotte minder acteer ervaring. Alhoewel, ik denk dat je na een bepaald aantal slechte dates steeds beter wordt. Ik ben er ondertussen wel achter dat schrijvers, muzikanten en kunstenaars beter daten dan acteurs. Ik denk dat daar een verborgen aanwijzing inzit.

You may also like

2 reacties

    1. Puur mijn eigen ervaring hoor, naar ik vond de schrijvers en muzikanten die ik gedatet heb beter bij me passen. Waren doordachte, nuchtere en interessante mannen. Deze acteur was er maar 1 natuurlijk, maar als je het als acteur klaar krijgt om saai te zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *