De Date Die Te Veel Vertelde

vertelde

Hij stelde al vrij snel voor om maar een drankje te gaan doen in plaats van dagenlang te appen, en ik stemde in. Ik was niet helemaal overtuigd, maar er leek niks mis met hem en dus fietste ik weer eens richting het centrum. Het was koud, dus wachtte ik binnen op hem.

Opeens stond hij voor me. Hij was een beetje aan de dunne kant en had werkelijk bizar haar, zoiets wat je eigenlijk in een knotje moet doen, maar bij hem zat het los en het werd er niet bepaald beter op. We bestelden een biertje, hij kwam zitten en kletste een eind weg.

Ik moest een beetje om hem lachen. Hij bleek ontzettend naïef, en had zich een paar keer in vreemde situaties gemanoeuvreerd. Seksuele handelingen waar hij niet helemaal achter stond maar toch doen, dates die hem in de zeik namen, zelfs een catfish die hij pas in de gaten had toen hij uren had staan wachten.

Het was allemaal best amusant, en ik mag graag horrordate verhalen horen. Dan ben ik eens niet de enige. Maar een man die niet de baas is van zijn eigen acties is een opdroger van jewelste. Hij begon zich ondertussen wel af te vragen of hij misschien te veel vertelde. Ik verzekerde hem van niet. Een tikkeltje sadistisch, ik wist dat ik hem niet meer wilde zien hierna, maar ik hing aan zijn lippen.

Totdat de ex ter sprake kwam. Ik weet tot nu tot in detail hoe zijn relatie was en waarom het voorbij is. Dat was geen licht verhaal waarvan ik zeker weet dat zij het niet leuk zou vinden dat hij dat zomaar rondstrooit. Hij zag het aan me. Aangezien we geen nummers uitgewisseld hadden gooide ik hem eenmaal thuis uit mijn Tinder lijst.

Ik vroeg me af of ik weleens te veel vertelde. Waarschijnlijk wel, hoewel de behoefte om dates te vertellen over exen niet-bestaand is, zal ik ook weleens iets verteld hebben waar niemand op zat te wachten. Al doende leert men.

You may also like

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *